Излезе от печат нова книга "Възможно ли е мъртви да възкръсват?", издание на Зографския манастир в Света Гора, с автор иеродякон Юстин Зографски.
Книгата е сборник от свидетелства за мъртви, които са били възкресявани и за светии, които са възкресявали със силата на възкръсналия Господ наш Иисус Христос. Темата за възкресението е не само интересна, но и една от най-важните за нашето спасение. Надаваме се написаното да помогне за укрепване на вярата на всички, които са възлюбили явяването на нашия Господ и Спасител Иисус Христос.

Приятно четене!

 

Това е запис на нейния собствен разказ за това, какво е видяла след смъртта си при автомобилна катастрофа.

На този линк може да гледате разказа ѝ: http://vbox7.com/play:c57d1ba14d

Братя и сестри, много ви моля, ако видите някакви нередности или имате някакви предложения за допълване на сайта, пишете ми.

Предварително ви благодаря.

Излезe нов диск с акатиста на Сладчайшия Иисус на църковно-славянски.

А, в края на Рождественският пост, излязоха още два нови диска със записи на живо от богослужения в Зографски манастир.

Единият се казва "Възкресна служба на гл. 5-и", а другият -  "Литургични песнопения от Зографският манастир"

Търсете ги по църковните книжарници и магазини в София.

За поръчки на едро в страната ми пишете.

Братя и сестри, които набирате невми!

Тези от вас, които желаят да споделят набраните песнопения и да ги направят общо достояние, трябва първо да се регистрират, след това да ми изпратят името, с което са се регистрирали и кратки данни за себе си и за това, над което работят в момента. След това ще бъде създадена отделна папка, в която ще могат да качват свои материали само тези, които са се регистрирали по гореописания начин. Невмите се публикуват в pdf, а песнопенията в mp3.

Желанието на моето сърце е чрез този сайт да можем да обменяме новонабрани песнопения и да координираме действията си, за да не пишем едни и същи неща.

Още статии...